hirdetés
hirdetés

Egyre több mediterrán nyaralóhelyen utazhatunk Uberrel

Az Uber taxitársaság hat éve tűnt el Magyarországról, de Európában él és virul, és bővíti szolgáltatásait. Idén nyáron már programokat, élményeket is le lehet lefoglalni az alkalmazásban.

hirdetés

Újdonság, hogy az Uber már Szicíliában, Máltán és Szantorinin is elérhető, a következő hónapokban pedig további piacbővítést tervez a görög és spanyol szigeteken. A főszezon előtt dobták piacra az új terméküket, az Uber Explore-t. Ezt elsőként Madridban vezetik be, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különféle programokat, élményeket, például éttermeket, turisztikai látványosságokat, éjszakai szórakozóhelyeket, koncerteket és más kulturális eseményeket keressenek és foglaljanak le - írja testvérlapunk az mfor.

A funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy rákattintson a „menj oda most” gombra, és rövidesen megtalálja a kinézett úti célt és a helyet. Egyes éttermekben és bárokban kedvezményt kap az utas a költéseiből. Az ajánlatok mindig attól függően változnak, hogy mi a legnépszerűbb látványosság a kinézett területen.

Az új alkalmazás révén könnyű lesz jegyet vásárolni bizonyos eseményekre és élményekre, mert kényelmesen fizethetnek az érdeklődők az Uber Wallet & Payment profillal.

Ma 14 amerikai városban (Atlanta, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Memphis, Minneapolis – St. Paul, New Orleans, New Jersey, New York állam felső része, Orlando, San Antonio, San Francisco, Seattle) és Mexikóvárosban működik a szolgáltatás, de hamarosan szélesítik ezt a kört. Minden fizetés az alkalmazáson keresztül történik, így elkerülhetik a készpénzzel kapcsolatos gondokat.

Bár már működik, de az Uber Eats alkalmazás sem régi, amely „tudja” az utas korábbi használatán alapuló vendéglátós élményeit, látja a kommentjeit. Kedvenc étkezési helyeiket arra is felhasználja az okos masina, hogy automatikusan javasolja a környéken található legjobb hasonló helyeket az adott városban.

Az elmúlt néhány évben (különösen az utazások csökkenésével járó kétéves bezártság idején) a fogyasztók kinyilvánították azon vágyukat, hogy kedvenc ételeiket a fuvarcégek az otthonukba vigyék. Ez találkozott a kereskedők azon kívánságával, hogy szélesítsék a kínálatukat és új vendégkört érjenek el.

Az Uber 2016-ban vonult ki Magyarországról, mert nem tudtak eleget tenni az új taxistörvénynek.

(forrás: mfor.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk