hirdetés
hirdetés

Hangszigetelt fülkék a Budapest Airport termináljain

Négy darab, egyenként kétfős, hangszigetelt csendes fülkét helyezett el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az üzemeltető.

hirdetés

A Budapest Airport és az utasok kiszolgálásában résztvevő partnerei megfelelő létszámú személyzettel és minőségjavító fejlesztésekkel biztosították a nyári csúcs gördülékeny kezelését, az elmúlt hónapokban pedig további újításokkal javították utazási élményt – adta hírül az üzemeltető.

Fotó: Budapest Airport / Baranyi Róbert
Fotó: Budapest Airport / Baranyi Róbert

Négy darab, egyenként kétfős, hangszigetelt csendes fülkét helyeztek el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amelyek nyugodt környezetet biztosítanak azon utasok számára, akik koncentrált olvasással vagy megbeszélések lebonyolításával szeretnék tölteni a várakozási időt, vagy egyedüllétre vágynak.

A lelkes olvasók külön olvasósarkot is kaptak az 1. mólóként és a B utasmólóként ismert indulási területeken, ahol kényelmes fotelek és a repülőtéren töltött időre szabadon kölcsönözhető könyvek is rendelkezésre állnak.

A zenei beállítottságú utazók a B oldali utasmóló bejáratánál kihelyezett zongorán mutathatják meg tehetségüket, vagy élvezhetik utastársaik játékát.

A 2B Terminálon októberben megnyitott kilátó- és dohányzóterasz indukciós töltőkkel és USB csatlakozókkal ellátott padokkal egészült ki, a környezetet pedig növényzet teszi még kellemesebbé. A terminálinformációs munkatársak mellett most már információs oszlopok is segítik a repülőtéri tájékozódást, a látássérült utasok számára pedig nyár óta a földi oldalon is rendelkezésre állnak taktilis sávok, a dedikált applikáció kiegészítéseként.

Bővült a poggyászkocsik száma is, további 300 áll az utasok rendelkezésére, és akár a parkolókban is igénybe vehetők.

A repülőtéri szolgáltatások további fejlesztése érdekében a Budapest Airport helyszíni elégedettségmérő rendszert telepített, amelynek segítségével az utasok értékelhetik az egyes folyamatokat és fejlesztéseket. A repülőtér-üzemeltető legfrissebb „repülőtéri értesítője” kitér még a júliusi utasforgalomi adatokra, a teljes idei és jövő év forgalmi kilátásaira, valamint a Cargo City kibővített forgalmi előterének múlt heti átadására.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk