hirdetés
hirdetés

Indul az első bringássztráda fejlesztése a fővárosban

Ezt Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere jelentette be Facebook oldalán az I Bike Budapest kerékpáros felvonulás apropóján. Ilyen kerékpáros gyorssáv a biciklis közlekedésben élen járó Koppenhágában szolgálja naponta tömegek gyors és környezetbarát munkába járását.

hirdetés

"Fővárosunkban igazi biciklis forradalom zajlik, a megújult MOL Bubit már az első hónapokban annyian vették igénybe, hogy azonnal bővítenünk kellett a kerékpárok számát. A MOL Bubi hálózata folyamatosan terjeszkedik, a napokban Józsefvárosban, hamarosan Budán is lesznek újabb dokkolók. Számos különböző útfelújítási projektünk teremtett biztonságosabb és kényelmes kerékpározási lehetőséget a külvárosi utakon is.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

Idén elkészül az Október 23. utca felújítása is, ami közvetlen kapcsolatot teremt a Nagykörút déli szakasza és Újbuda főbb útvonalai között. Uniós forrásokból el fogjuk indítani az első budapesti bringasztrádák kialakítását, fejlesztjük az európai színtű Eurovelo útvonalak minőségét" - olvasható Karácsony Facebook bejegyzésében.

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk