hirdetés
hirdetés

Kitüntetés a legjobb értékesítőknek

A Hahn Air, mint minden évben, egy ünnepélyes ebéd keretén belül adta át a „MARTIN TROPHY AWARD 2018”- as kitüntetést a legjobban értékesítő irodáknak.

hirdetés

2018-as teljesítménye alapján az IBUSZ és az OTP Travel nyerte meg a cég jelképét a Martint ábrázoló plakettet. Az eseményre Budapestre érkezett a magyar ügyekért felelős leköszönő igazgató Gerhard Pilop valamint bemutatkozott utódja Izabela Zwierzchowska.

az ünnepélyes díjátadás a Hahn Air és magyarországi marketing partnere az AVIATION GSA részvételével, Bauer Csilla az OTP és Szilágyi János az IBUSZ képviseletében

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk