hirdetés
hirdetés

Májustól tizenhat desztinációt repül a Wizz Air

A tizenhat útvonal Budapestről indul vagy oda érkezik, a debreceni bázis csak júniustól nyílik újra a tervek szerint.

hirdetés

Úgy tűnik, kialakult a Wizz Air májusi menetrendje Budapestről, adja hírül az AIRportal. A low-cost légitársaság tizenhat útvonalon tervezi a járatok üzemeltetését Budapestről május első napjaitól. Ez jelentős bővülés az utóbbi hetekben üzemelő hat útvonalhoz képest.

A friss tájékoztatás szerint május elejétől Athén, Barcelona, Birmingham, Bázel, Dortmund, Eindhoven, Göteborg, London-Gatwick, Liverpool, London-Luton, Madrid, Stockholm-Skavsta, Szarajevó, Berlin, Podgorica és Marosvásárhely lesz elérhető a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A foglalási rendszerben jelenleg elérhető adatok szerint május második felében a légitársaság növeli a járatszámokat több útvonalon is, de ez nagyban függ az éppen akkor érvényben lévő esetleges hatósági korlátozásoktól, illetve természetesen a kereslettől.

A debreceni bázison csak június 1-től indul újra a forgalom a jelenlegi tervek szerint.

A légitársaság a hét végén a lutoni bázis újranyitásával kapcsolatos közleményében kiemelte, hogy új eljárásokat vezetnek be az emberek közötti távolságtartás biztosítása érdekében, valamint a takarításra is nagyobb hangsúlyt fektetnek, a kabint az éjszakai órákban alaposan fertőtlenítik. A repülőgépek fedélzetén a légiutaskísérők számára kötelezővé teszik a maszkok és a gumikesztyűk viselését, az utasoknak fertőtlenítő kendőket osztanak. Az utasokat arra kérik, hogy online jelentkezzenek be a járatokra, minden szolgáltatást előre vásároljanak meg, hogy a reptéri interakciókat és sorbanállást a minimálisra lehessen csökkenteni, valamint a fedélzeti vásárlások során lehetőleg érintésmentes fizetési technológiákat használjanak. 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai