hirdetés
hirdetés

Sűrűbben jár, de drágább lett a balatoni komp

Péntektől sűrűbben, 40 percenként, és a korábbinál hosszabb ideig jár a balatoni komp Szántód és Tihany között - közölte a Balatoni Hajózási Zrt. A jegyárakat viszont megemelték.

hirdetés

A téli időszakban óránként induló kompjárat március 31-től Szántód felől 6.40 és 18.40 között, Tihany felől 7.00 és 19.00 óra között közlekedik 40 percenként.

A járatokat szükség esetén sűrítik, a menetidő 10 perc. További információk a www.balatonihajozas.hu honlapon olvashatók.

Miközben a járatokat sűrítik, a Balatoni Hajózási Zrt. a 2017-re érvényes díjszabása szerint a kompokon 600 forintról 700-ra emelték a személyek után fizetendő díjakat, ami 16 százalékos emelést jelent az előző évhez képest - olvasható a Balatontipp oldalán. A menetrend szerint közlekedő személyhajókon fizetendő díjakat is megnövelik, az új árakról ide kattintva olvashat bővebben.

(forrás: MTI, Balatontipp.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk