hirdetés
hirdetés

Új videó az Air France járatok fedélzetén

Március 1-től Franciaország földrajzi, építészeti és kulturális életének legismertebb elemeit felvonultató biztonsági videót tekinthetnek meg a légitársaság utasai.

hirdetés
A kisfilmben két légiutaskísérő veszi sorra a biztonsági intézkedéseket, miközben Franciaország egyik ikonikus helyszínéről a másikra utaznak, és bemutatják az ország legjavát az élénk, musicalek ihlette dallamok kíséretében.

 

A nézők egyik pillanatról a másikra az Opéra Garnierben, a Versailles-i kastély kertjében, a napsütötte Francia Riviérán vagy a legendás Martinez Hotelben találják magukat. Az utazás a Provence-i borvidéken, múzeumokban, divatbemutatókon, jellegzetes francia kávéházi teraszokon és a Szajna-menti könyvesboltok között folytatódik, amik mind az ország lenyűgöző, felfedezni való úticéljai. A biztonsági oktatás a tündöklő Eiffel-torony tetején ér véget, ahol az Air France személyzete köszönti a légitársaság utasait.

A légitársaság új kommunikációs ügynökségével, az Aura by Omnicommal és a Francia Idegenforgalmi Hivatallal közösen készítette a kisfilmet. A rendező és forgatókönyvíró Romain Quirot volt, míg a zenét kifejezetten erre célra szerezte az Oscar-díjas Ludovic Bource.

A most debütáló videó ITT tekinthető meg.

(forrás: ACG Reklámügynökség Kft.)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk