hirdetés
hirdetés

Angola: távoli, felfedezésre váló úti cél

A délnyugat-afrikai Angolában a koronavírus-járvány idején a szállodai szektor kizárólag a biztonságos pihenés kialakításán szorgoskodott.

hirdetés

A főváros, Luanda közelében, gyönyörű környezetben fekvő Mangais Golf Resort vezető az angolai vendéglátásban. Ide látogatott el az euronews.com stábja.

„A Mangais különleges, mert Angolában egyedül itt van golfpálya. Van focipályánk, vannak lovaink, rögbi pályánk is. Van szállodánk, egy étterem, ahonnan gyönyörű a kilátás. A Kwanza folyó egy csoda", mondja Catarina de Castro menedzser.

Paisagem / hu.wikipedia.org
Paisagem / hu.wikipedia.org
 

A világjárvány világszerte kihívás elé állította a hoteleket. De itt, ezen az öko-üdülőhelyen - szigorú biztonsági protokollok közepette természetesen - az üzlet nem állt meg. Azok jönnek, akik élvezik az egy helyben pihenést, akik szeretik a természet közelségét.

Angola luxus-vendéglátó szektora különben még mindig gyerekcipőben jár. De más afrikai országok, Botswana, Dél-Afrika, Kenya példáján felbuzdulva nagy ambícióik vannak.

"A Mangais az egyik leglátogathatóbb hely Luandán kívül. Ha Angola további ilyen létesítményeket tud fejleszteni, akkor úgy gondolom, hogy az idegenforgalmi ágazat növekedhet. Kenya készen áll Angolával partneri kapcsolatba lépni, amennyire csak tud. Afrikai országként hiszünk a közös jólétben, az együtt növekedésben", mondja Josphat K. Maikara, az Angola & Mangais Golf Member kenyai követe.

A teljes tudósítás megtekinthető: ITT

(forrás: Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai