hirdetés
hirdetés

Gozo zöld elismerést kapott

Málta testvérszigetét, Gozot idén is beválasztották a világ 100 legjobb fenntartható turisztikai célpontja közé.

hirdetés


2018-ban egyszer már Gozo elnyerte a Földközi-tenger legjobb fenntartható úti céljának díját, amelyet a fenntartható turizmust népszerűsítő nemzetközi szervezet, a Green Destinations hirdetett meg.
A Gozo Minisztérium Idegenforgalmi és Gazdasági Fejlesztési Igazgatósága jelölte Gozót az idei díjra is, és az úti cél minőségének meghatározására szolgáló ellenőrzést követően, valamint a fenntartható turizmus terén alkalmazott hatékony gyakorlatokkal együtt a világ Top 100 fenntartható desztinációja között is helyet kapott. Ennek köszönhetően a sziget bekerült a Good Travel Guide-ba is.
Gozonak, csakúgy mint a többi 99 desztinációnak  hat értékelési kritériumot kellett megfelelő szinten teljesítenie ahhoz, hogy a legjobb desztinációk közé kerüljön. A kritériumok a következők: desztináció-menedzsment, természet, táj és állatok, környezet és éghajlat, kultúra és hagyományok, szociális jólét, gazdálkodás és vendéglátás.


(forrás: www.visitmalta.com)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk