hirdetés
hirdetés

Málta turizmusa a 2019-es szinthez közelít

A 2021-ben megújult máltai turizmus stratégia, "Recover, Rethink, Revitalise"  láthatóan jó eredményeket hozott, és a szigetország idegenforgalma 2022 június végére már megközelítette a rekordévnek számító 2019-es év számait - tájékoztatta lapunkat a Máltai Idegenforgalmi Hivatal.

hirdetés

Az egyes küldőterületek nagyon eltérő képet mutatnak. Míg a hagyományosan erős küldőországok, mint az Egyesült Királyság, Olaszország vagy Németország adatai egyelőre alulmúlják a 2019-es számokat, addig Közép-Kelet-Európa elérte, sőt több helyen túlszárnyalta a korábbi értékeket. A Lengyelországból Máltára érkezők száma több mint 30%-kal haladta meg az eddigi legeredményesebb évet, a magyar érkezők száma (15.500 fő) pedig az első félévben elérte az eddigi legjobb, 2019-es év első félévi adatait.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk