hirdetés
hirdetés

Új trend: szabadtéri céges partik

Az osztrák Kurier Németországból induló új trendről számol be, miszerint a járványügyi bizonytalanságok miatt óvatosságból egyre több cég tervez idén szabadtéri karácsonyi partit - írja a GD Consulting.

hirdetés

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock

A céges rendezvények új, innovatív és alternatív megoldása a szabadtéri gasztronómiával és keretprogrammal ötvözött céges bulik. A programok kreatív tárháza az íjászati ügyességpróbáktól a jégtekézésen keresztül a belvárosi digitális csapatépítő ügyességi játékokig terjed, derül ki a Kurier körképéből. "Egy szimpla puncsos stand felállítás a cég székházának udvarán manapság már nem elégséges megoldás, a munkavállalók és a céges partnerek egyre inkább igénylik és keresik a kreatív megoldásokat" – olvasható a Kurier körképében.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk