hirdetés
hirdetés

Virtuális koncert és fényfestés a tengerjáró luxushajón

Úttörő produkciók és események a Quantum of the Seas fedélzetén.

hirdetés

A Royal Caribbean International legújabb hajója, a Quantum of the Seas egy változatos és újító szellemű showfolyamot kíván elindítani 2014 novemberétől. Olyan színpadi produkciókat mutatnak be, melyek zenei és látványutazásra repítik a vendégeket, valamint több dimenziós szórakoztatást, mely a technológia, a lélegzetelállító látvány, a különleges effektek és az előadók összehangolása.

Two70°
Two70°

A szórakoztatás és a technológia találkozása

A Quantum of the Seas fedélzetén a Two70° színpada egyesíti a legfejlettebb technológiát a táncosokkal, énekesekkel, légtornászokkal és zenészekkel, így létrehozva a tengeren egyedülálló produkciók együttesét.

Two70°
Two70°

A Two70° központjában a Vistarama áll, melyet speciálisan a Quantum osztály számára fejlesztettek ki. A Vistarama 18 projektorát kombinálva át tudja alakítani hatalmas, a padlótól a plafonig érő ablakait bármilyen 30 méter széles és 6 méter magas háttérré. E felületen rögtönzött digitális showk kelnek életre 12K felbontásban. Továbbá 6 Roboscreen mutat be meglepetéselőadásokat minden hajóúton. A Roboscreenek több mint 2 méter magasak és erős robotkarok irányítják őket, ugyanakkor mozgékonyak, miközben egyesével vagy együtt mozogva különböző helyszíneket hoznak létre.

A főbb műsorok a következők:

• Starwater – a Moment Factory által készített, eredeti Royal Caribbean produkció, ahol a video mapping, a speciális effektek és az emberi művészet egyesül.

• Virtual Concert (virtuális koncert) – egy olyan koncertélmény, mely azt az érzést kelti a vendégekben, mintha élőben hallgatnák.

Virtuális koncert
Virtuális koncert

Új művészeti forma

A Quantum of the Seas központi színháza, az 1300 vendéget befogadó Royal Theater ad otthont a Royal Caribbean két fő darabjának, melyet a Royal Caribbean Productions mutat be:

• Sonic Odyssey – egy eredeti Royal Caribbean Production darab, melyet William Close álmodott színpadra. A produkció része Close védjegye, a Föld Hárfa (Earth Harp), egy különleges dobfal, mely 136 dobból áll, valamint ütőhangszerekből, húrokból. A Sonic Odyssey egy olyan színházi darab, mely egy kilenc tagú zenekar, énekesek, táncosok, légtornászok és tornászok produkcióját ötvözi.

• Broadway a tengeren – A Royal Theatre fog otthont adni a MAMMA MIA! teljes színházi változatának, melynek alapját az ABBA örökérvényű dalai adják – többek között a “Dancing Queen”, a “The Winner Takes It All”, a “Money, Money, Money” és a “Take a Chance on Me”.

MAMMA MIA!
MAMMA MIA!

Zenerajongóknak

A Music Hall élőzenei helyszín esténként megtelik élettel, és a hajó szórakoztató központjává válik, ahol zenekarok, zenészek, DJ-k lépnek fel, és tematikus éjszakai partyk szórakoztatják a vendégeket.

• MAMMA MIA! After Party – amikor a MAMMA MIA! véget ér a Royal Theaterben, a buli akkor kezdődik a Music Hall-ban, ahol a vendégek egész éjszaka táncolhatnak egy Broadway-stílusú after partyn, a szereplők társaságában.

• Tribute Band Program – élőzenészek elevenítik fel örökérvényű előadók számait, mint pl. a Beatles, a Bee Gees, a Journey vagy Bon Jovi számait.

• Wink – egy éjszakai show, ahol a Royal Theater szereplői lépnek fel egy felnőtteknek szóló műsorban.

A Quantum of the Seas fedélzetén élvezhető számtalan produkció, esemény és party miatt ajánlatos már a hajóút előtt lefoglalni helyünket a megtekinteni kívánt műsorra, a Royal Caribbean’s all-new Cruise Planneren keresztül. Valamennyi show és esemény ingyenes, a hajóút ára már tartalmazza azt.

Two70°
Two70°

Az Quantum osztályú hajók, a Quantum of the Seas és testvérhajója az Anthem of the Seas – mely 2015 áprilisában debütál Southamptonban – számtalan új fedélzeti élményt hoznak el először a tengerre. Például a Ripcord by iFLY, vagyis a szabadesés-szimulátort, a North Start, amely egy izgalmas utazás 90 méter magasban, vagy a modern „átalakuló” helyszínt, a SeaPlexet, amely egy fedett sport- és szórakoztató komplexum a tengeren dodzsem autókkal és görkorcsolyapályával.

A vendégek élvezhetik a Quantum osztály új, dinamikus étkezési koncepcióját, a Dynamic Diningot, mely 18 étterem változatos kínálatát sorakoztatja fel akár egy világvárosban, köztük olyan speciális éttermekét, mint a Jamie Oliver, Devin Alexander és Michael Schwartz kreációit kínáló helyekét.A Quantum osztály hajói 18 szint magasak, vízkiszorításuk 167.800 regiszter tonna, kétágyas elhelyezés esetén 4.180 vendéget szállítanak 2.090 kabinban. A Quantum of the Seas bevezető szezonjában Cape Liberty kikötőjéből indul útjaira, majd áttelepül Shanghajba (Baoshan, Kína).

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk