hirdetés
hirdetés

A Fehérvár Travel nyomtatott formában is megjelentette katalógusát

Nemcsak online, ahogy mostanában, hét szűk esztendők tájt szokás. Sok belföldi ajánlattal is jelentkeznek idén.

hirdetés

A Fehérvár Travel az idei évben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A jubileumi kiadvány 188 oldalas, és 151-féle programot kínál 453 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra.

A katalógus egy kivétellel minden olyan külföldi programot tartalmaz, amelyek az előző, 2020. évi katalógusban is szerepeltek.

Az újdonságokat főleg a belföldi kirándulások jelentik. Az iroda tavaly nyáron indította el új üzletágként a belföldi utazásszervezést, az idei katalógusban már 8-féle többnapos belföldi utazás található, melyek alapos bejárást követően kerültek a cég kínálatába. Újdonság az is, hogy a belföldi programokra OTP SZÉP kártyával is lehet fizetni.

A 25. évforduló kapcsán egy nyereményjátékot is találnak a törzsutasok a programfüzetben, valamint egy 7 oldalas összeállítást a Fehérvár Travel elmúlt 25 évéről.

Kiemelt szempontok a biztonság érdekében:

Ha az utazás nem biztonságos, nem indítják a programokat – ebben az esetben az utasoknak 3-féle választási lehetőséget is biztosítanak (teljes pénzvisszafizetés, utazási utalvány ajándékkal, ingyenes átjelentkezés).

Ha az utas akarja lemondani az utazást, akkor az kötbérmentes az indulástól számított 66. napig.

Minden részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítást (ha 66 napon belül kell lemondani az utasnak az utazást).

A Fehérvár Travel által ajánlott kedvező árú utasbiztosítás (BBP) Európában COVID-19-cel összefüggő megbetegedés esetén is térít.

A saját tulajdonú luxus autóbuszokban a levegő folyamatosan cserélődik (többnyire 1-2 percenként teljes levegőcsere történik).

A járványhelyzet végéig minden buszos és repülős utazás esetén garantálják az audioguide-ot, így a városnézések során a csoportok tagjainak nem kell szorosan egymás mellett állniuk.

 

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai