hirdetés
hirdetés

A MISZ kihirdette ki lett az Év Idegenvezetője 2017-ben

A tíz idegenvezetőre beérkezett érvényes jelölésre több mint 2000 érvényes szavazat érkezett az elégedett utasoktól, kollégáktól és idegenforgalmi szakemberektől. Dicséretet kaptak szaktudásukért, az utasok iránti empátiáért, magas színvonalú ismereteikért és lexikális tudásukért.

hirdetés

A legtöbb szavazatot Molnár Attila kapta, akit felterjesztettek a "2017. Év Idegenvezetője" címre. A második és harmadik helyezett Nemes Zoltán, a Fehérvár Travel és Kámán József, a Proko Travel idegenvezetője lett.

A szavazatok indoklásából is kitűnik, hogy sok olyan kiváló idegenvezető dolgozik a turizmus területén, akik mind az utasok, mind pedig az utazási irodák, az idegenforgalmi szakemberek legmagasabb elismerésére joggal pályázhatnak, és megérdemlik, hogy nevük ismertté váljon.

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége köszöni a munkájukat, amellyel emelték az idegenvezetői szakma presztízsét, és ezúton is további jó munkát, sikereket kíván nekik.

A tíz jelölt érdemeit is kiemelő összeállítás a MISZ facebook oldalán tekinthető meg.

Molnár Attila, akire több mint 600 szavazat érkezett, az Év Idegenvezetője díj történetében páratlan népszerűséget tudhat magáénak. A személyes elismerések igazolják, hogy Attila gyermekkora óta vonzódik az utazás és megismerés élményéhez, így azon szerencsés kevesek közé tartozik, akinek a munkája a hobbyja is egyben. Magyarország teljes területén, az Alpokaljától Szatmár-Beregig évtizedek óta kalauzolja a vendégeket, Budapesten pedig tematikus programokat is vezet.

Molnár Attila
Molnár Attila

A szomszédos országok közül Szlovénia az egyik kedvence, de az európai városlátogatások, magashegyi szurdokjárások, világháborús emléktúrák, különvonatok és zarándokutak is igazi élménykirándulássá válnak az ő vezetésével. Molnár Attila a február 1-i díjátadáskor ünnepli idegenvezetői szakvizsgájának negyedszázados jubileumát.

A MISZ szakmai bíráló bizottsága ellenőrizte, hitelesítette és jegyzőkönyvbe foglalta a szavazatokat és az eredményt.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai