hirdetés

Adománygyűjtés kétkeréken

Az Orbis/AccorHotels “Velo Team” csapata egy több, mint 300 kilométeres biciklitúrán vett részt Budapest és Hajdúböszörmény között, mellyel a céljuk az volt, hogy személyesen adják át a Bocskai István Általános Iskolának összegyűjtött adományt. 

hirdetés

A jótékonysági biciklitúrát a beszállító partnereik (ALD Automotive, In-Kal Security, Helit, Macroair) és a Magyar Vöröskereszt támogatta, melynek főigazgatója, Kardos István személyesen is részt vett a túrán és végig tekerte a távot.

A magyarországi AccorHotels szállodákból, illetve a központi irodából érkező kerékpárosokat rengetegen várták Hajdúböszörményben, ahol az összegyűjtött 1,2 millió forintos adomány átadására az iskola évnyitóján ünnepélyes keretek közt került sor. Az adományból az iskola sporteszközöket és egészséges életmódhoz kapcsolódó műszereket vásárol.

 

Az Orbis/AccorHotels Magyarország társadalmi felelősségvállalása jegyében aktiv részese a helyi közösségeknek és támogatja a rászorulókat. A vállalat “Velo Team” csapatának köszönhetően a korábbi években illetve az idén teljesült jótékonysági akció jövőre is folytatódik.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai