hirdetés

Business Klub szeptember 14-én a Bo18 Hotel*** Superiorban

Kiemelt témáink ezúttal olyan vendéglátóhelyek, amelyek tophelyként nyitottak, és vagy egyik pillanatról a másikra átpozicionálták magukat jóval alacsonyabb árfekvésű és kínálatú hellyé, vagy tartják magukat eredeti koncepciójukhoz. Megélnek-e a piacon vagy sem? – erre keressük klubunk látogatóival közösen a választ.

hirdetés

Őszi első Vendég & Hotel Business Klubunk helyszíne több szempontból tanulságos. Először is, már a neve miatt is az, hiszen a „Bo” dánul, svédül, hollandul lakni, élni jelent, és emiatt a BoHotels brand immár két tagja (a Bo18*** Superior és a Bo33**** Family & Suites) nagy sikertörténet a skandináv, az északi utazók körében.

Másrészt a neve más magyarázattal is szolgál, de erre majd vendéglátónktól, a ház tulajdonosától kapunk személyesen magyarázatot, aki a brand első tagjában, a Bo18*** Superior Hotelben várja velünk együtt ezúttal vendégeinket.

Részletes programért és a jelentkezési lapért kattintson a Vendég & Hotel Business Klub hivatalos oldalára!

Időpont: 2015. szeptember 14. (hétfő) 11.00-14.30
Helyszín: Bo18*** Superior Hotel
Cím: 1082, Budapest, Vajdahunyad utca 18. (Corvin Plaza mögött)

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő+Áfa részvételi díjat számítunk fel.

Jelentkezés:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. szeptember 11-ig faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?

Kiadónk társoldalai