hirdetés
hirdetés

Chemol Travel: országjárás újdonságokkal

Bécsi indulás, magyar nyelvű, B2B MSC-foglalási oldal, csoportos tengeri hajóút Ázsiába – bemutatta téli-tavaszi árualapját a Chemol Travel.

hirdetés

Október 20-án Budapesten ért véget a Chemol Travel országos katalógus-bemutató road showja. A rendezvényen Máté Miklós cégvezető elmondta, hogy 10 nap alatt 17 helyszínen több mint 200 partnerüknek mutatták be az új téli-tavaszi katalógus árualapját. A novembertől májusig szóló ajánlatok között találunk egyéni és csoportos körutazásokat, tengeri hajóutakat és üdüléseket. Az egyik leglényegesebb újdonság idén, hogy ezentúl a bécsi repülőtéren is csatlakozhat az utazó egyes körutazó csoportokhoz.

Megtudhattuk, miért érdemes a Chemol Travelt választani. A professzionális idegenvezetők garantálják az utazások magas színvonalát, jó minőségű és központi elhelyezkedésű hoteleket építenek csomagjaikba, amelyekből este is ki lehet mozdulni. A programok mindegyike tartalmas, fakultatív program igénybevétele nélkül is elegendő élményt ad. Minden korosztály megtalálhatja számítását a „látni és pihenni” körutazásokon, melyeket pihentető üdüléssel kombinálnak. A Chemol általában magas árszínvonallal dolgozik, de manapság a piaci igényeket és trendeket figyelembe véve igyekszik lejjebb vinni a részvételi díjakat, a lehető legjobb szolgáltatást kínálva céljuk megőrizni a jó ár/érték arányt.

Az izraeli körutazásokat a térségben tapasztalható konfliktusok nem befolyásolják – hallhattuk. Kuba hagyományosan az egyik legkedveltebb desztinációjuk. A közelmúltban politikai szemléletváltás kezdett kibontakozni az országban, Kuba nyit az Egyesült Államok felé, várhatóan átalakulnak az utazási és fogyasztási szokások. Az árak nőni fognak. Sokan még a változások előtti arcát mutató, autentikus Kubát szeretnék látni és megtapasztalni, ezért is oly népszerű. A mexikói körutazást acapulcói üdüléssel kombinálják. A karibi álomüdülést exkluzív élményekre vágyó turistáknak ajánlják.

A nyolc napos japán körutazás az egyik „legtrendibb” program. Az iroda azt tapasztalja, hogy az utazóközönség nagy hányada egyre inkább az európaitól teljesen eltérő kultúrákra kíváncsi, ezért is keresettek a távol-keleti körutazások. A kínai utak is kedveltek, az Air China légitársasággal, közvetlen járattal utaznak Pekingbe, ahonnan szuperexpresszel Sanghajba is száguldhat az utas.

A dél-indiai körutazás során autentikus, spirituális feltöltődésre van lehetőség, Burmát 12 napos út során mutatják be, Afrikában szafarikat, extrém kalandokat és gorilla-megfigyelést is kínálnak. Akik a hajóutakat kedvelik, választhatják a Sapphire Princess Cruises Dubai-Szingapúr csoportos túráját, mely során magyar idegenvezetővel Dubai mellett Szingapúrt, Thaiföldet és Vietnámot is láthatja az utazó.

Végezetül a noniata.hu és az msconline.hu foglalási rendszereket mutatták be a jelenlévőknek. Az msconline.hu-n minden információ magyarul érhető el a hajókról, konkrét kabin is foglalható.

Fodor Eszter
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai