hirdetés
hirdetés

Éjszakába nyúló strandolás a Dagályban

Július 26-án a Strandok Éjszakáján programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket a kívül-belül megújult Dagály fürdőben.

hirdetés

A napfény, a víz, a strandolás rajongói izgalmas kalandok részesei lehetnek, vagy ha éppen úgy tartja kedvük, relaxálhatnak, pihenhetnek. A 2018-ban újjászületett Dagály fürdő 9 medencével, wellness részleggel, játszótérrel és sportpályákkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A szórakoztatás már délelőtt megkezdődik, amelyekben főszerepet kap az aktivitás, sportolás. A felnőttek és a gyerekek egyaránt megtalálják számításukat ezen a napon. Délelőtt 10 órától este 7 óráig tartanak a családi programok. Kvíz, vízi disco, retro party nyitják a napot, 11 órától lehetőség nyílik a szörfdeszkás SUP jóga kipróbálására is. A hangulatot 3 órakor egy pezsdítő akrobata show fokozza, a speciális légszőnyegen néhány alapmozdulatot meg is lehet tanulni majd. A nap folyamán ügyességüket is próbára tehetik a gyerekek egy különleges, felfújható Lánchídon. Délután 4 órakor a nagylábon élés művészete is megfigyelhető lesz interaktív gólyalábas bemutató keretében. A Strandok Éjszakáján este 6 órakor egy tüzes AirTrack show fogja a közönséget elkápráztatni.

Levezetésként a hőség fogalmát újragondolva, szaunaprogramokat látogathatnak azok a vendégek, akik regisztráltak ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) az este 7, 8 és 9 órakor kezdődő alkalmakra.

A hagyományokhoz híven a programok extra díj nélkül vehetők igénybe: egy belépő megvételével számos extra élményben részesülnek a vendégek. A Strandok Éjszakáján hosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, este 10 óráig lesznek nyitva a Dagály fürdő kapui.

Bővebb információ: www.dagalyfurdo.hu

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai