hirdetés
hirdetés

Elérte a 10 milliárdos árbevételt a Weco Travel

Elérte a 10 milliárdos árbevételt a Weco Travel 2019-ben, a társaság idén sem számol az online üzletág visszaesésével, de a céges utazások terén visszafogott költekezésre lehet számítani.

hirdetés

Horváth Balázs ügyvezető igazgató a társaság éves partnertalálkozóján elmondta, a cég fennállása során először érte el a 10 milliárdos árbevételt, emellett a cég adózás előtti eredménye várhatóan 180 millió forint körül alakul majd.

A tavalyi év fontos eseményei között említette még a vezérigazgató, hogy megszerezték az ISO27001-es, információbiztonsági minősítést, amely jó alapot ad arra, hogy újabb digitális szolgáltatásokat fejlesszenek ki. 

Idén ünnepli a cég fennállása 30. évfordulóját, és ezt a digitális technológiák fókuszba állításával is szeretnék emlékezetessé tenni. Horváth Balázs elmondása szerint az eddigiekhez képest dupla annyi fejlesztőjük dolgozik a digitális megoldások fejlesztésén, ennek eredményeként idén piacra kerülhet a saját foglalási rendszerük, amellyel a kis- és középvállalkozókat szeretnék megcélozni. Ennek lényege, hogy az ő igényiket helyezik a középpontba, és a sztenderd foglalási rendszerekhez képes jobban a saját igényeikre szabhatják majd a szolgáltatást.

Horváth Balázs jelezte, hogy idén is megtartják az innovációs napjukat, amelyen tavaly rendezvényszervezéssel kapcsolatos innovatív megoldásokat mutattak be. Az idei, őszi rendezvényen részben saját, részben pedig külső partnereik új fejlesztéseivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A Turizmus Online kérdésére válaszolva Horváth Balázs azt mondta, az idei évre az elemzői várakozások némileg visszafogottabb céges utaztatási költési szintet prognosztizálnak, de ez a jelenség – mint fogalmazott – össze sem hasonlítható a 2008-as válságban tapasztalttal.

Nem várható ugyanakkor az online üzletág visszaesése, és ezt a még nem teljes januári adatok is visszaigazolják: a tavalyi rekordnak számító januári forgalmat is sikerül majd az év első hónapjában túlszárnyalni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai