hirdetés
hirdetés

Készüljön közösen a BFTK-val a Turizmus Világnapjára!

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékére. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az erre a napra tervezett lakossági programok iránt.

hirdetés

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) várja mindazon turisztikai szolgáltatók, Budapest Card partnerek jelentkezését, akik 2019. szeptember 27-én valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A BFTK vállalja, hogy weboldalán, közösségi média felületein megjelenteti azokat a fővárosi és Budapest környéki szolgáltatókat, akik a világnap alkalmából ingyenes vagy kedvezményes programmal (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy, stb.) csatlakoznak a világnaphoz. (Az eddigiektől eltérően, idén a BFTK nem indít regisztrációs felületet).

A BFTK ezzel a megjelenéssel a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. A BFTK a világnaphoz kapcsolódó programokról hírlevelet, sajtóhírt is készít, azzal a céllal, hogy minél nagyobb körben eljuthasson az érdeklődőkhöz az információ.

"Kérjük, azon Tisztelt Partnereinket, akik szeretnének megjelenni felületeinken, hogy legkésőbb 2019. szeptember 16-áig (hétfő) legyenek kedvesek megküldeni számunkra megrendezni kívánt programjukat, pontos idő, helyszín és kedvezmény megjelölésével, a program leírásával. Valamint kérjük, hogy legalább 1 db, minimum 1920x1080 px felbontású, fekvő, jpg formátumú fotót mellékeljenek, a képhez tartozó szerzői kredit feltüntetésével. Az anyagokat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk" - áll a BFTK felhívásában.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai