hirdetés

Lakat került a patinás pécsi hotel ajtajára

Bezárt Pécs egyik meghatározó szállodája, a Mecsek oldalában fekvő, közel száz éves Hotel Kikelet. 

hirdetés

Bezárt a megyeszékhely patinás szállodája, a Hotel Kikelet. A hírt a bama.hu hírportálnak megerősítette a szálloda tulajdonosa, Scheffer Ferenc is. Mint elmondta, a csaknem százéves, az elmúlt években teljes megújuláson átesett szálloda bezárása nem szezonális, hanem végleges. Szándékát csak az változtathatja meg, ha vevő jelentkezik a hotelre.

A tulajdonos három éve, családi okok miatt döntött az értékesítés mellett, vevője azonban mindeddig nem akadt. A cikk a hirdetés után folytatódik A mintegy 12 ezer négyzetméteren a Mecsek legszebb panorámáján fekvő, 1937-ben épült harmincnégy szobás szálloda a maga nemében igazi gyöngyszemnek számít.

A nyitás évében forgatták a szálloda nevét viselő filmet, ami országos, sőt nemzetközi ismertséget hozott a hotel számára.

A négycsillagos szálloda az elmúlt években wellnessrészleggel, kültéri medencével, konferenciateremmel gyarapodott, felmerült egy kapacitásait megduplázó beruházás gondolata is. A 2008-ban befejeződött felújításról ebben a korábbi cikkünkben írtunk. A hotel évekig Hunguest-franchise-ként működött, e szerződést 2009. márciusában bontották fel

Art & Fit Hotel Kikelet (Forrás: Facebook)
Art & Fit Hotel Kikelet (Forrás: Facebook)

(forrás: BAMA)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai