hirdetés
hirdetés

Szarvas: TDM konferencia

A Magyar TDM Szövetség szeptember 30 - október 1. között rendezi meg éves nagyrendezvényét, ezúttal, a körülményekhez alkalmazkodva, hibrid formában.

hirdetés

Egyes előadók az online térből jelentkeznek, míg mások személyesen vesznek részt az eseményen; az érdeklődők is dönthetnek az online vagy az offline részvétel mellett.

A fő szakmai nap programpontja között megtalálható a helyi desztináció bemutatkozása, Semsei Sándor (elnök, MTDMSZ) konferencia-indító előadása, melyet Kovács Balázs (tanácsadó, GD Consulting) bejelentkezése követ a posztkorona turizmus világáról.

Két fórum is lesz: országos turisztikai szakmai szövetségek képviselői számolnak be tagságuk 2020-as évéről, valamint az előttük álló tervekről, elképzelésekről, kerekasztal beszélgetés keretei között, majd ezt követően TDM szervezetek mutatják be követendő jó példáikat működésük, szolgáltatásaik és új bevételszerző forrásaik ismertetésével.

A délután folyamán kerül sor a Magyar TDM Szövetség közgyűlésére, valamint a TDM szervezetek jövőjével kapcsolatos workshopra.

Regisztráció és szállásfoglalás a tdmkonferencia.destour.hu oldalon lehetséges.

(forrás: Magyar TDM Szövetség)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai