hirdetés

Születésnap Mórahalmon

Törzsvendégeivel közösen nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte nyitásának 10 éves évfordulóját a mórahalmi Colosseum Hotel **** superior.

hirdetés

A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésű szálloda alapkövét 2010 márciusában tették le, majd 2011. április 9-én nyitotta meg kapuit 82 szobával, saját wellness részleggel és konferencia kapacitással. A ház 2012. február 1-től az Accent Hotel Management Kft. üzemeltetésében működik, ebben az évben nyerte el először a 4* superior minősítést, amelyet azóta a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően sikeresen meg is tartott.

 

A nyitás óta eltelt 10 évben a szálloda jelentős törzsvendégbázist épített ki magas színvonalú és vendégközpontú szolgáltatásainak köszönhetően. A hotel vezetése a születésnapi rendezvénnyel elsősorban hűséges vendégeinek szeretett volna köszönetet mondani, akiket az ünnepi hétvégén személyre szóló kedvezményekkel vártak. Az eseményen a törzsvendégek mellett részt vett a szálloda tulajdonosi köre, valamint az Accent Hotels vezetői

A díszvacsorát Tóth Béla szállodaigazgató nyitotta meg, aki elmondta, a sikeresség kulcsa a célorientált hozzáállás, valamint a szoros és hatékony együttműködés a tulajdonosok, a városvezetés, a különböző turisztikai szereplők és a szállodai dolgozók között. Kiemelte, hogy büszke csapatára, akikkel együtt nap, mint nap azon dolgozik, hogy a vendégek élményekkel telve, elégedetten távozzanak minden látogatásuk alkalmával. A pazar gálavacsora kínálatában többek között rozé kacsamell áfonyamártással, párolt lazacfilé fokhagymás-vajas garnélával, borjú ossobuco salottás pecsenyeszafttal és vargányás szarvasragu juhtúrós sztrapacskával is szerepelt.

A díszvacsorát követően Bereczki Zoltán eMeRTon-díjas énekes előadását élvezhették a meghívottak.

Az ünneplés fénypontja a szálloda saját cukrászatában készült 150 szeletes különleges születésnapi torta volt, amely után a szórakozásról DJ gondoskodott.

(forrás: Accent / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai