hirdetés
hirdetés

Talán mégis megmaradhat eredeti szépségében a Kisoroszi Szigetcsúcs

Mert leállíthatja a kormány az oda szánt fejlesztéseket. Legalábbis az Emmi államtitkára azt javasolja a kormánynak, hogy ne kezdődjön meg a terület fejlesztése, a hvg.hu információja alapján.

hirdetés

Vitályos Eszter, az Emmi európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára azt javasolja a kormánynak, hogy ne kezdődjön meg a Kisoroszi Szigetcsúcs fejlesztése.

„Az elmúlt hetekben a közbeszédet meghatározta a Kisoroszi Szigetcsúcs fejlesztése körül kialakult vita. Fejlesztéspolitikai államtitkárként tudom, hogy a fejlesztések csakis a lakosság messzemenő belátásával és jóérzésével, támogatásával tudnak zökkenőmentesen végigfutni. A rendezett körülmények kialakítása mindannyiunk érdeke, ahogyan az is, hogy a végeredmény mindnyájunk megelégedésére szolgáljon! Éppen ezért, azt a javaslatot tettem a Kormánynak, hogy ne kezdődjön meg a beruházás” – írta az államtitkár a Facebookon.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
 

Mint azt mi is megírtuk korábban, az átépítésre szánt tervek között szerepel többek között az utak leaszfaltozása, járdák építése, elektromos mérőhely kialakítása, közművesítés, növénytelepítés, geodéziai mérések, és az illemhelyek számának növelése is.

 A terület egyébként Natura 2000 természeti védettség alatt áll, minthogy a Duna-Ipoly Nemzeti Park is védett területet.

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

 

(forrás: hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai