hirdetés
hirdetés

Turizmus szakos hallgatók, figyelem!

A vártnál nagyobb érdeklődésre és a visszajelzésekre való tekintettel továbbra is, illetve szélesebb körben lehet jelentkezni a CheckINN turisztikai innovációs ötletversenyre, immár egészen 2019. november 20-ig.

hirdetés

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány ősszel hirdetett turisztikai innovációs versenyt turizmus-vendéglátás alapszakos (BA), valamint turizmus-menedzsment mesterszakos (MA) hallgatók számára. A közel 3 hetes roadshow-t követően, melynek keretében a felsőoktatási intézményekben ismertették a hallgatókkal a verseny részleteit, az MTSZA a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntött, hogy kibővíti a pályázók körét és meghosszabbítja a jelentkezési határidőt.

Immár a három fős csapatokban helyet kaphatnak a felsőfokú szakképzésben résztvevők is, és nem csak nappali, hanem bármely tagozaton résztvevő hallgatók is indulhatnak a versenyen. Szintén változás az eredeti szabályzathoz képest, hogy a harmadik csapattag érkezhet más szakról, amennyiben ugyanabban a felsőoktatási intézményben tanul, mint csapattársai. A legjobb pályamunkák nagy értékű, milliós díjazásban részesülnek.

Az eredeti tervek szerint 2019. október 31. volt a pályázatok benyújtásának határideje, azonban a szervezők a jelentkezési határidőt 2019. november 20-áig hosszabbították meg, hogy a kibővült, illetve új csapatoknak is legyen elég idejük ötletük kidolgozására. Így még 5 hét áll a csapatok rendelkezésére, hogy benyújtsák pályázatukat az alábbi kategóriák egyikébe:

  • közvetlenül a szállodaiparhoz kapcsolódó innováció,
  • más területen kipróbált megoldás átültetése a szállodaiparba (pl. IT, digitalizáció),
  • szállodai vendéglátáshoz kapcsolódó innováció (F&B).
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!