hirdetés
hirdetés

Újabb 5 éves együttműködést kötött az Amadeus és a Weco Travel

A Weco Travel, a közép-európai üzleti utaztatási piac egyik vezető szereplője továbbra is az Amadeust választotta fő technológiai partnerének. Az új megállapodás tovább erősíti a két cég 25 évre visszanyúló gyümölcsöző kapcsolatát. 

hirdetés

Az Amadeus – mint vezető utazás technológiai szolgáltató – és a Weco Travel – egyike a legsikeresebb üzleti utaztatással foglalkozó irodáknak Közép-Európában – régóta fennálló együttműködését újabb 5 évvel hosszabbította meg. Ez a stratégiai megállapodás lehetőséget biztosít a jövőben is a Weco Travel részére, hogy az Amadeus élvonalba tartozó technológiájával teljes körű utazás szervező szolgáltatás nyújtson a régió vállalkozásainak. Az új együttműködés az Amadeus rendszerhez történő hozzáférésen túl magába foglalja az Amadeus új B2B Wallet virtuális kártya szolgáltatásának, új front office megoldásának az Amadeus Selling Platfrom Connect-nek és web services szolgáltatásának használatát csak úgy, mint az üzleti utazásszervezésre specializált online foglaló motorjának viszonteladói licenszét.

A két vállat közötti kapcsolat a Weco Travel működésének kezdeti időszakától napjainkig, már csaknem 25 éves múltra tekint vissza. Ennek a stratégiai partnerségnek köszönhetően mindkét vállalkozás szerepet játszott a másik sikerében és gyorsabb fejlődésében régiószerte. Új stratégiája részeként a Weco Travel irodahálózatának bővítését tervezi, melynek segítségével továbbra is sikeresen tudja kiszolgálni az üzleti ügyfeleit Közép-Európa-szerte.

Paweł Rek, az Amadeus lengyel és közép-európai működésért felelős ügyvezetője elmondta: „Szeretnénk gratulálni a Weco Travel 25 éve tartó sikeres működéséhez. Boldogok vagyunk, hogy folytathatjuk hosszú múltra visszatekintő kapcsolatunkat és támogatást nyújthatunk az utazási iroda további fejlődéséhez. Ezzel az új megállapodással, a Weco Travel továbbra is biztosítani tudja üzleti ügyfelei zavartalan utazási élményét, kihasználva az Amadeus páratlan technológiai megoldásait. Külön öröm hozzájárulni az utazási iparág vezető szereplőinek sikereihez, akik az új technológiai fejlesztések felhasználásával trendeket állítnak fel a jobb üzleti hatékonyság érdekében, mely mind Önmaguk, mind pedig az utazók hasznára válnak.”

J.J. Singh, a Weco Travel elnök-vezérigazgatója hozzátette: „A Weco Travel működésének kezdete, 1992 óta folyamatosan az Amadeust választja vezető technológiai partnereként. Mint egyike a vezető üzleti utazási szolgáltatóknak a közép- és kelet-európai régióban, ma Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Magyarországon és Dániában rendelkezünk irodákkal. Legfőbb célunk, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ehhez a technológiai kiválóság kulcsfontosságú, ezért mindig gondosan megvizsgáljuk a különböző lehetőségeket, és ez alapján választjuk ki a legmegbízhatóbb partnert.”

A Weco Travel az egyike a vezető üzleti utaztató irodáknak Közép-Európában, helyi képviselettel Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Dániában (szabadidős szegmensben). A cég tevékenységéhez a repülőjegyek, vonatjegyek és szállások foglalásán, autóbérlés és vízum ügyintézésen túl hozzátartoznak széleskörű tanácsadási és értékesítés utáni szolgáltatások is.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai