hirdetés
hirdetés

Újdonságok a Kartago Tours-tól

Nosztalgiavonatozással tette különlegessé katalógusbemutatóját a Kartago Tours, amely idén 16 desztinációt kínál az utasok számára. 

hirdetés

A nosztalgiavonat a gödöllői kastélyba vitte a vendégeket, akik a törökországi szállodai partnereivel is találkozhattak a rendezvényen.

Az eseményen Füri Mihályné Boglárka köszöntette a tour-operator vendégeit és elmondta, hogy március végétől visszatér a szülési szabadságáról, addig továbbra is Riba Orsolyát, a cég operatív igazgatóját kereshetik a partnerek. Az ügyvezető prezentációjában kiemelte, hogy Európa egyik legnagyobb utaztató cégcsoportjához tartoznak és összesen 179 úti célra utaztatnak. A Kartago Toursnak Magyarországon 8 irodája található és több mint 1100 viszonteladó partnerük van. Füri Mihályné kiemelte, hogy az egymilliárd forintos vagyoni biztosíték mellett rendelkeznek egy 20 millió eurós felelősségbiztosítással is.

Ezután a jutalékrendszerről Riba Orsolya számolt be. Mint elmondta, a teljes árból jár náluk a jutalék, sőt vállalás alapján már rögtön emelt jutalékot számolnak. Marketingtámogatással is segítik a viszonteladókat, akik az összforgalom 65%-át adják.

A tavalyi évben jelentős növekedést ért el az utasszámot tekintve a Kartago Tours mindhárom fő desztinációjában, így nem véletlen, hogy év végi bónusz formájában bruttó 25,6 millió forintot fizet ki 200 viszonteladójának. Ebben az évben megújul a törzsutas rendszerük és kiépítik a CRM rendszert is, amely a pontosabb és jobb adatkezelést teszi majd lehetővé. Mindemellett új XLM és a foglalási rendszer kiterjesztésén is dolgoznak, amely közvetlen kapcsolódást jelent a foglalási rendszerükhöz.

A Kartago Tours és viszonteladói partnerei
A Kartago Tours és viszonteladói partnerei

Közvetlenül Marsa Alamra

Ezután bemutatták legfrissebb katalógusukat, amelyből megtudtuk, hogy idén 16 úti célba juthatnak el a Kartago Tours utasai Magyarországról.

Törökországba heti három charterjáratuk lesz, ezek közül az egyik Debrecenből.
Egyiptomba az idén heti két járatuk Hurghadára, ezek közül az egyik továbbrepül Marsa Alamra, és lesz járatuk Sharm-el-Sheikh-re is.

Tunéziába májustól indul az első chartergép, a szezonban összesen három közlekedik majd, kettő Monastirba, egy pedig Djerbára repül.

Görögországban Kréta, Rodosz, Korfu és Zakynthosz szerepel a kínálatban, újdonság Chania és környéke.

Idén ismét lesz heti egy járatuk Észak-Ciprusra, ahogy Bulgáriába is, utóbbiba egyéni utasoknak is kínálnak szállásokat. Spanyolországban Mallorca és a Costa Brava szerepel a charteres kínálatban.

Madeirát a TAP Portugal menetrend szerinti járataival kínálják havi két alkalommal, a Zöld-foki-szigetekre pedig pozsonyi indulással juthatnak el az utasok a Travel Service járataival. Észak-Olaszországban is kínálnak üdüléseket egyéni utazóknak.

A katalógus ismertető után díjazták a tíz legjobban értékesítő irodát, akik elismerő oklevelet kaptak munkájukért. Az előadások után a viszonteladók megismerkedhettek a török partnerekkel és aki szerencsés volt, egy utazással is gazdagodhatott.

A Kartago Tours vezetői és a törökországi szállodás partnerei
A Kartago Tours vezetői és a törökországi szállodás partnerei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai