hirdetés

A Kempinski lett a Liszt Év hivatalos szállodapartnere

A Hungarofesttel létrejött szerződés alapján a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Liszt Év 2011 hivatalos szállodapartnere. 2011 a zseniális magyar zeneszerző, Liszt Ferenc éve, amelyben számtalan kulturális eseménnyel ünnepeljük születésének kétszázadik évfordulóját.

hirdetés

A szálloda márciusban exkluzív, szalonkoncerttel egybekötött vacsorasorozatot indított a neves zongoraművész, Szilasi Alex közreműködésével. A Liszt Ferenc darabjait virtuóz módon előadó Szilasi, rövid színes történetekkel hozza közelebb a mai tisztelőkhöz Liszt emberi nagyságát és a kort, amelyben élt.

Délutánonként Liszt Ötórai Tea kerül felszolgálásra a Lobby Lounge-ban, osztrák és magyar szendvicsekkel, desszertekkel, finom teákkal, valamint egy pohár pezsgővel. Közben a klasszikus duó a hallban Liszt műveit játssza.

A Kempinski Corvinus cukrászai által megálmodott Liszt torta ugyancsak a Lobby Lounge-ban kóstolható meg, a különlegességet vendégeink akár magukkal is vihetik egy tetszetős fadobozban,  stílusos ajándékként. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai