hirdetés
hirdetés

A Lufthansa és az Austrian partnerségi megállapodása az Amadeus-szal

Megállapodást kötött az Amadeus, valamint a Lufthansa a légitársasági kiegészítő szolgáltatások (Airline Ancillary Sevices) használatáról. A megállapodás, amely a Lufthansa leányvállalataként működő Austrian Airlines-t is érinti, alapjaiban meghatározza mostantól világszerte összesen 63 piac foglalási rendszerét, hiszen lehetővé teszi az előzetes ülésfoglalást az európai járatok turista osztályaira, beleértve a belföldi útvonalakat is. Ráadásul az utasok akár extra lábhelyet is vásárolhatnak a járatokon.

hirdetés

A megállapodás – amely a Lufthansa és az Austrian Airlines számára is előrelépés az utasok igényeinek kezelésében – mostantól lehetővé teszi, hogy az utasok a nekik tetsző helyekre foglaljanak helyet alacsony plusz költség mellett. A plusz költség mértéke attól függ, hogy a standard vagy a kijárathoz közeli helyeket veszik-e igénybe, illetve igényelnek-e nagyobb lábhelyet az utasok. A szolgáltatás már csak azért is fontos, mert az előfoglalási rendszer igénybe vétele nélkül az utasoknak kizárólag a check-in során, a helyszínen van lehetősége helyválasztásra.

A tervek szerint az iparági szabványoknak teljes mértékben megfelelő, piaci igényekre reagáló szolgáltatáscsomagot mindkét nagy légitársaság még 2014 első felében adaptálja saját weboldalára. Az utazási irodák pedig mostantól mind képesek lesznek arra, hogy az egyes foglalásokat könnyen és hatékonyan intézzék az Amadeus rendszerén keresztül és az beépüljön a mindennapi munkafolyamataikba. Az Amadeus kiszolgáló rendszere ráadásul nemcsak a foglalások számát, de a foglalásonként beáramló bevételt is növelheti a jövőben.

Az Amadeus Airline Ancillary Services használatáról szóló megállapodást eddig összesen 78 légitársaság írta alá, amelyek közül mintegy 22 már forgalmazza is ezeket a szolgáltatásokat az utazási irodákon keresztül. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai