hirdetés

Álruhás vásárlók szállják meg a 4-5 csillagos hoteleket

Álruhás vásárlóknak is meg kell vizsgálniuk a 4 és 5 csillagos szállodákat, hogy a Hotelstars Union szállodaminősítési rendszernek megfeleljenek - közölte a Turizmus Online-nal a Magyar Szállodaszövetség. 

hirdetés

A Magyar Szállodaszövetség által működtetett Hotelstars Union szállodaminősítési rendszer szerint 4*superior - 5* - 5*superior szállodák minősítésének feltétele, hogy az adott szállodában ún. "mystery shopping" vizsgálatra is sor kerüljön.

A Magyar Szállodaszövetség kéri azon - a szállodai mystery shopping vizsgálatok terén jártassággal rendelkező - szolgáltatók jelentkezését, amelyek ebben a munkában részt kívánnak venni. Az MSZSZ egy bizottságot állít fel, amely a jelentkezők közül kiválasztja a szakmailag leginkább alkalmasnak tartott pályázókat. A pályázat feltételeiről az MSZSZ Titkársága ad felvilágosítást.

Jelentkezésüket 2011. március 7-ig várjuk az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai