hirdetés
hirdetés

Bécsi Bál – Budapesten

Nem kell többé Bécsbe menni bálozni, mert több mint tíz év eltelte után ismét lesz Bécsi Bál Budapesten. Erről a szervező cég, a Rózsa PR Ügynökség Kft. ügyvezető igazgatója adott tájékoztatót 2014. október 15-én, szerdán Budapesten.

hirdetés

Rózsa B. György elmondta, hogy Budapesten évek óta nincs Osztrák Bál, és még régebben nem rendeznek budapesti Bécsi Bált, amelyet rajtunk kívül a világ 21 másik városában is megszerveznek Európában és az amerikai kontinensen egyaránt.

Rózsa B. György
Rózsa B. György
A nagy eseményt, amelyet Bécs városa is támogat, november 22-én este az InterContinental Budapest Hotel báltermében rendezik meg, és amelyre már Ausztriából és Ukrajnából is érkezett jegyrendelés. Az ügynökség eddig 110 bált rendezett, többek között az újságírók bálját is, de pozitív visszhangja volt az orosz bálnak is.

A programok közül néhány: fellép Szalai Csilla operaénekes, az Interoperett társulatának szólistája, Dániel Gábor operaénekes, az országos bárzongorista verseny győztese, valamint a Bécsi Operaház balettművészei. A nyitótáncot pedig a Ködmön Formációs Táncegyüttestől láthatják.

Bővebb információ: www.becsibal.hu

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai