hirdetés
hirdetés

Európa TOP 20 úti célja között versenyez Hévíz

Kiválasztották a "European Best Destination 2020" díj elnyerésére.

hirdetés

2009 óta minden évben megméretteti magát Európa 20 legfelkapottabb turistaparadicsoma a "European Best Destination” közönség szavazáson, hogy a vendégek véleményére bízva magukat kiderítsék, hogy melyik város érdemes a legjobb úti  elnyerésére. Már a versenybe való beválasztás is megtiszteltetés, mivel Hévíz olyan világvárosokkal kerülhet egy szintre a megmérettetésben, mint Róma, Amszterdam, Nagyszeben, Athén, Colmar, Milánó, London, Tbiliszi, Prága, Bécs, Valencia, Párizs, Kotor, Lugano, Faial, Fiume, Cascais, Brüsszel, Krakkó. A díjat annak érdekében alapították, hogy népszerűsítsék az európai turizmust és a kultúrát, több mint 300 turisztikai partnerrel illetve az Európai Bizottság által alapított EDEN hálózattal együttműködve.

A verseny kampányában a 20 legjobb úti cél mind a következő egy évben, mind pedig a verseny ideje alatt, utazók milliói részére lesznek elérhetőek a leglátogatottabb európai turizmussal foglalkozó weboldalon. 2019-ben Budapest nyerte el a "European Best Destination” díjat, így Hévíz indításával lehetősége van Magyarországnak a duplázásra!

Mivel érdemelte ki Hévíz jelölést a TOP 20 mezőnybe?

Maximilien Lejeune, a "European Best Destination” díj kreatív igazgatója szerint: „Nagyon megtisztelő, hogy Hévíz városa is részt vesz versenyünkön, amely immáron 11 éve olyan rangos városok népszerűsítésében vesz részt, mint Milánó, Lisszabon, Koppenhága, Budapest, London, Párizs, vagy Bécs. Hévíz városát azért válogattuk be a jövő évi verseny jelöltjei közé, mert úgy hisszük, hogy azok az utazók, akik ellátogatnak Hévízre majdnem akkora, sőt akár nagyobb élményben is részesülhetnek itt, mint bármelyik nagyobb európai fővárosban. Hévíz életre szóló élményekkkel gazdagít minden ide látogató vendéget. A legjobb minőségű hoteleket, éttermeket, kávézókat megfizethető áron tudják itt igénybe venni a látogatók. Ezennel szeretnénk mindenkit felkérni, aki ismeri és szereti Hévíz városát arra, hogy 2020. január 15. és 2020. február 5. között szavazzanak Hévízre, hogy elnyerhesse az Európa legjobb úti célja címet!”

Tudjon meg még többet Hévízről és Európa legjobb 20 úti céljáról a verseny honlapján!

https://www.europeanbestdestinations.com/destinations/heviz/

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai