hirdetés
hirdetés

„Éveken át vártuk ezt a pillanatot”

— nyitotta meg Ermilov Oleg ügyvezető igazgató Kálmán Imre utcai új irodájuk hivatalos avató ünnepségét. Bár már május közepén megkezdte a cég 1000 Út Travel Kft. kiutazási részleg itteni működését, bokros teendőik mellett most jutott idejük partenereik méltó fogadására az új helyszínen. A beutazató 1000 Út Kft továbbra is a Jókai téren működik.

hirdetés

„Ez az iroda számunkra egy szimbólum; ilyen színvonalú utakat szervezünk, már az elején ez fogadja utasainkat” — mutatott körbe a tágas vendégtérben.  Kivülről közelítve a 250 négyzetméteres iroda valóban megtöri a plakátokkal, ilyen-olyan ajánlatokkal teleaggatott kirakatú offline utazási irodák egyhangúságát. A méretes üvegportálokon keresztül a benti kristálycsillárok kora téli estébe kisugárzott fénye visz egy kis Andrássy úti hangulatot az amúgy kissé talán unalmas Kálmán Imre utcába. Az iroda funkciók szerint egy elülső fogadótérre és egy hátsó egységre osztott. A térélményt növelik a kifele az utcát barátságosabbá tévő kirakat üvegek. „Mi nem fárasztó utakat szervezünk, élményeket alkotunk” — vallja Oleg Ermilov. Szerinte új irodájuk szintén az élményalkotás sorába  tartozik.

Útjaik élményalapúságának legjobb bizonyítékai az iroda törzsutasai, köztük az idei évben a cég arcává vált Endrei Judit, generációk kedvelt tévés személyisége — hívta fel a figyelmet Ermilov Endreire, aki a bemutatást vélhetően az Y generáció számára sem igénylő Vágó István társaságában vett részt az eseményen.  „Méltó helyre költöztek” — ismerte el Endrei.

Tóth Imre, az Magyar Kereskdelmi és Iparkamara Magyar-Orosz tagozatának tiszteletbeli elnöke a múltat idézve emlékezett meg arról, amikor 15 éve két orosz fiatal, a Szent István Egyetem kollégiumában eldöntötte: utazási irodát alapítanak. „Az akkori 12 útból 1000 Út lett” — érzékeltette a fejlődést.

Az üzleti és szabadidős utazókkal egyaránt dolgozó cég legnépszerűbb útjai továbbra is Oroszország két nagyvárosába, Moszkvába és Szentpétervárra indulnak. Hasonlóan a lista élén áll a Kaukázus, és kedveltek Laosz, Vietnám, Kambodzsa — tudtuk meg Gorszkij Jaroszlav irodavezetőtől. Elárulta, a jövő évi újdonságok között szerepel egy, az aranyláz témájára felfűzött kanadai út, Etiópia, illetve eddig a repertoárban nem szereplő dél-amerikai körút és indiai út. A beutas forgalomról szólva elárulta, hogy bár az orosz beutazók száma még nem érte el a korábbi csúcsidőszakét, folyamatos javulást látnak e téren.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai