hirdetés
hirdetés

Exkluzív utasváró nyitását tervezik Ferihegyen

Hat Plaza Premium Lounge megnyitását tervezi Európában a független repülőtéri várókat, vendéglátóegységeket és szállodákat is üzemeltető hongkongi cégcsoport, köztük a budapesti légikikötőben is - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Plaza Premium Group a gatwicki egység megnyitásáról szóló közleményében jelentette be, hogy növelni kívánja jelenlétét Európában a következő hónapokban, a cég Frankfurtban és Budapesten tervezi a következő exkluzív várói megnyitását. A közlemény szerint kulcsfontosságú piacnak számító, két európai reptéren 2021 végén megnyíló lounge-ról később közöl részleteket a vállalat.

Plaza Premium Lounge
Plaza Premium Lounge

A Gatwick-reptér északi terminálján egy 1 350 négyzetméter alapterületű, 190 vendég befogadására alkalmas Plaza Premium Lounge-ot nyitott meg a cégcsoport, ahol a megszokott szolgáltatások mellett a gyermekes családok számára is kínál külön helyiséget, valamint bevezette az érintkezésmentes “Smart Order” funkciót, amellyel a saját mobileszközük segítségével rendelhetik meg az ételeket és italokat a vendégek.

Az 1998-ban alapított, hongkongi központú csoport London-Heathrow-n működő egysége a világ legjobb független reptéri várója címet nyerte el a Skytrax legutóbbi felmérésén. A Plaza Premium Group világszerte több mint 70 légikikötőben, 250 feletti vendéglátó-egységet üzemeltet, köztük repülőtéri várókat, vendéglátóegységeket és szállodákat is.

A hongkongi cég luxusvárója London-Heathrow-n
A hongkongi cég luxusvárója London-Heathrow-n

 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!