hirdetés

Fellázadtak az olasz éttermesek: nyitva tartanak

Megelégelték a korlátozásokat több olasz étteremben, és a tiltó szabályok ellenére is nyitva maradtak vacsorára.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az olasz kormány még karácsony előtt rendelte el az éttermek este 6 utáni bezárását, ettől később hivatalosan csak elvitelre készíthettek ételt. A szombattól életbe lépő szabályok szerint viszont már ez is tilos, előreláthatóan február közepéig, adja hírül az euronews.com portál.

“A szigorítást azzal indokolják, hogy vészhelyzet van – de ez pszichésen és gazdaságilag is tönkretesz minket” - mondta ezzel kapcsolatban egy vendég.

Az új korlátozások ellen több étteremtulajdonos is fellázadt: “Nyitva vagyunk!” - írják ki egyre többen a közösségi oldalaikon. “Nyitva vagyunk, mert családom van: feleségem és három gyerekem. Már három hete nem tudtam támogatni őket, hogy megtöltsék a hűtőt, hogy a gyerekeim tudjanak enni. Teljesen kész vagyunk”, mondta a Loste Ria étterem tulajdonosa.

Egy római pizzatulajdonos: “Csak hogy világosak legyünk: ez nem úgy megy, hogy ha én nyitva maradok este 10-ig, mint a többi üzlet, akkor aki ide bejön az megfertőződik, de aki meg felszáll egy buszra, vagy bemegy egy plázába, az meg nem."

(forrás: Euronews.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai