hirdetés
hirdetés

Gran Canariára indul charterjárat Budapestről

A Las Palmas de Gran Canaria Airport (LPA) és Budapest között indít charterjáratokat a Fly to Canarias – közölte az AIRportállal a társaság budapesti képviseletét ellátó Blue Sky Air Services Kft.

hirdetés

A charterjáratok június 25-től október végéig hetente egy alkalommal közlekednek Budapest és Gran Canaria között, a tervek szerint Airbus A320-as családba tartozó repülőgépekkel.

A járatok a menetrend szerint péntekenként közlekednek, reggel 8 órakor szállnak fel Las Palmas repülőteréről és 14:10-kor érkeznek meg Budapestre, majd 15:10-kor indulnak vissza Gran Canariára, ahol 19:45-kor szállnak le, helyi idők szerint. A járatokat teljesítő repülőgépeket a spanyol gyökerű, de máltai bejegyzésű Galistair légitársaság biztosítja.Az utasok foglalhatnak repülőjegyet és szállást tartalmazó csomagokat, de csak repülőjegyet vagy szállást is. A repülőjegyek a tájékoztatás szerint utasonként egy darab 18 kg-os feladható bőröndöt és egy 6 kg-os kézipoggyászt tartalmaznak, catering szolgáltatást és gyermekkedvezményt azonban nem.

A cseh Blue Sky Travel magyarországi leánycége a Blue Sky Air Services Kft. GSA-szerződéssel értékesíti az utazásokat. Ez a cég látja el az Egyptair légitársaság képviseletét is Magyarországon 2019 óta.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk