hirdetés
hirdetés

Gyulán rendezik meg a XIV. Országos TDM Konferenciát

A Magyar TDM Szövetség szervezésében, 2015. december 3-án és 4-én kerül megrendezésre a szakmai tapasztalatcserét elősegítő országos TDM konferencia, amely helyszínéül ezúttal Gyula városa szolgál. A Szövetség szervezési munkálatait a helyi TDM, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. segíti. 

hirdetés

A kétnapos rendezvényt megelőzően – december 2-án – a TDM Szövetség a hagyományoknak megfelelően megtartja őszi közgyűlését, ahol a szervezet tagjai részletes tájékoztatást kaphatnak az elmúlt időszak során ellátott feladatokról és eredményekről.

A konferencia első szakmai napja főként a TDM szervezetek számára releváns GINOP TDM és egyéb pályázati kiírások jegyében fog telni, míg a második nap tematikáját az aktuális tagi elvárások határozzák majd meg, melyek megismerése érdekében a Szövetség rövid kérdőíves felmérésen keresztül kéri a tagok közreműködését.

A rendezvényre a korábbiaknak megfelelően ezúttal is az erre a célra kialakítandó internetes felületen lehet majd regisztrálni, ami kedvezményes szállásfoglalásban és a részletes program megismerésében is a résztvevő szakemberek segítségére lesz. A honlap a későbbiekben a www.tdmszovetseg.eu oldalon keresztül lesz majd elérhető.

A Szövetség tagságtól függetlenül minden szakmai érdeklődőt örömmel lát rendezvényén.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai