hirdetés
hirdetés

Hatszázan ünnepelték a 20 éves Haris Travel Clubot

A kulturális körutazások szervezésében nagy tapasztalattal rendelkező Haris Travel Club – követve több éves hagyományát – immár a 16., egynapos szezonnyitó élménytúrájára hívta törzsutasait, útjaik értékesítőit és a szaksajtót február 8-án, vasárnap.

hirdetés

A Haris Travel Club programján hatszázan ültek be a megújult Liszt Ferenc Zeneakadémiára, ahol a jelenlévők a híres épület történelméről hallgathattak meg előadást, majd koncerten vettek részt, ahol Bach, Beethoven, Brahms és Schumann művek hangzottak el.

A program következő részében a csoport egy része – mintegy 350 fő – hét busszal indult el Visegrádra. Útba ejtettük többek között Esztergomot is, ahol egy kis buszos városnézés következett.

A programon szerencsénk volt, mert szeles időben, de gyönyörű napsütésben nézhettük meg Visegrádon a Mesterségek udvarát, ahol megismerhettük a hagyományos középkori mesterek kézműves termékeit, ráadásul forralt bort is kóstolhattunk a pogácsa mellé.

Haris Ernő üdvözli a vendégeket
Haris Ernő üdvözli a vendégeket
A Mátyás Palotában, vagyis a Visegrádi Királyi Palotában az iroda filmes összeállítással ajánlotta idei útjaikat – a vetítést Haris Ernő, a Haris Travel Club Utazásszervező Kft. ügyvezetője moderálta. 2015-ös téli katalógusuk négy hónap alatt öt földrészre és 35 országba kalauzolja el az utazni vágyókat Dél-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át egészen Ausztráliáig és Új-Zélandig. Az ügyvezető azt is elmondta, hogy az eltelt húsz év alatt India-specialistává váltak, négy különböző útvonalú tartalmas programot állítottak össze, és arra is figyeltek, hogy az adott térség minden fontos látnivalóját a programba építve ismerhessék meg a látogatók.

A vetítés után átsétáltunk a Reneszánsz Étterembe, ahol kosztümös felszolgálók kínáltak többfogásos menüt, emellett reneszánsz muzsika szórakoztatta a vendégeket.

Haris Richárd kérdésünkre elmondta: a nagy nyári katalógusukat készítik éppen, amelyet egy hónapon belül mutatnak majd be.

Bővebb információ: http://www.haristravel.com

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai