hirdetés
hirdetés

Indul az Év Idegenvezetője szavazás

Eldördült a startpisztoly: s MISZ idén is meghirdeti az Év Idegenvezetője díjra történő jelölést. Van némi változtatás a korábbi évekhez képest.

hirdetés

A Magyar Idegenvezetők Szövetsége (MISZ) olyan idegenvezetők jelölését várja, akik a 2019. évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és ezzel hozzájárultak a magyar turizmus eredményeinek növeléséhez, színvonalának emeléséhez, aki az idegenvezetők példaképe lehet.

Némi változtatás

Mivel azt tapasztalták, hogy a verseny lebonyolításának eddigi rendszere szerint a kiutaztató idegenvezetőnek behozhatatlan előnye volt a beutaztató kollégákkal szemben, és a Díjátadó Gála szervezője nem járult hozzá az idegenvezetői kategória kettéosztásához (kiutaztató-beutaztató), ezért úgy döntöttünk, hogy az idei évtől szétválasztjuk a beutaztató és a kiutaztató kollégákat. így egyik évben a beutaztató, míg a másikban a kiutaztató kollégák pályázhatnak az Év Idegenvezetője címre. Azt szeretnék elérni, hogy a jövőben minden évben két kategóriában hirdethessék meg az Év Idegenvezetője Díjat.

Idén tehát KIZÁRÓLAG A BEUTAZTATÓ IDEGENVEZETŐK JELÖLÉSÉT VÁRJÁK, akik itthon vezetnek külföldi vagy hazai csoportokat, vendégeket.

Az idei jelölés és szavazás módja

Kizárólag az idegenvezető kollégák jelölését és szavazatait várják. Abból indultak ki, hogy az idegenvezetők többsége elég jól ismeri saját kollégáit, egymás munkáját, a piacot, nyelvtől függetlenül. Kérik az idegenvezető kollégákat, hogy jelöljenek egyszerre 5 kollégát, nyelvtől függetlenül. Tehát 5 nevet kérnek felsorolni, a sorrend megadásával. Az első helyen jelölt kolléga 5 pontot (szavazatot) kap, a második helyen jelölt 4-et, a harmadik 3-at, a negyedik 2-őt, az ötödik 1-et.

A jelölő, szavazó kolléga adja meg a saját nevét és idegenvezetői igazolványának számát. Ha tudja, adja meg a jelölt kollégák valamilyen elérhetőségét is, hogy fel tudják venni velük a kapcsolatot. A jelöltek neveit a MISZ honlapján közzéteszik, a pontok száma és a jelölő kolléga neve azonban titkos marad az eredmény- hirdetésig. Minden idegenvezető kolléga csak egyszer jelölhet. Ha ötnél kevesebb kollégát jelöl, az érvénytelen.

A szavazatokat az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre kérik küldeni.

A szavazás határideje: 2019. november 30. 17.00 órai. A határidők lejárta után küldött, valamint a feltételeknek nem megfelelő szavazatot nem tudják figyelembe venni. A beérkezett szavazatokat szakmai bizottság hitelesíti 2019. december 15-ig.

(forrás: MISZ)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai