Itt az Étterem Hét abszolút győzteseinek listája

A 2016. március 21. és 27. között rendezett X. Országos Étterem Hét ismét hatalmas vendégszámmal zárult. Hasonlóan az előző programhoz, több mint 24.000 Vendég foglalt asztalt a 139 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!

A Vendégek közül 3.000-en küldték el véleményüket a március 22-31. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára. 

 

A 4.900 Ft-os Prémium menükategória győztesei:

- Legjobb teljesítmény: La Perle Noire étterem & lounge

 - Legnépszerűbb étterem: Fire Churrascaria étterem

- Legjobb új résztvevő: Costes Downtown étterem

- Legjobb tradicionális/magyaros: Gundel étterem

- Legjobb nemzetközi: Hemingway étterem

- Legjobb hotelétterem: Brasserie & Atrium (Corinthia Budapest)

- Legjobb bisztró: Matrjoska bisztró

- Legjobb kis létszámú étterem: Chess étterem

- Legjobb étterem - Nyugat-Magyarország: Szél Fiai Fogadó (Nyúl)

- Legjobb étterem - Kelet-Magyarország: IKON étterem (Debrecen)

 

A 3.300 Ft-os menükategória győztesei:

- Legjobb teljesítmény: Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

- Legnépszerűbb étterem: Manna lounge & étterem

- Legjobb új résztvevő: Macesz bistro

- Legjobb tradicionális/magyaros: Dunacorso étterem

- Legjobb nemzetközi: VakVarjú étterem (Újlipót)

- Legjobb hotelétterem: Gellért Söröző & Brasserie (Danubius Gellért)

- Legjobb bisztró: Eiffel bistro & bar

- Legjobb kis létszámú étterem: Pane Vino étterem

- Legjobb étterem - Nyugat-Magyarország: Zsolnay étterem (Pécs)

- Legjobb étterem - Kelet-Magyarország: Drót bisztró (Miskolc)

 

Ráadás Étterem Hét

Április 18. és 24. között, azaz az Étterem Hét EXTRA ideje alatt, a Vendégek által márciusban megválasztott 16 győztes budapesti/Pest megyei étteremben még egy alkalommal mindenkinek lehetősége lesz újra megkóstolni az Étterem Hét győztes, 3 fogásos menüsorait.

Asztalfoglalások továbbra is kizárólag online formában érvényesek! A kiadott helyek számát az éttermek a minőség fenntartása miatt limitálják. Asztalfoglalások indulása: Április 11. (hétfő) reggel 6.00 órától csak a www.etteremhet.hu oldalon.

Forrás: Vendég&Hotel Online

Forrás: Országos Étterem Hét


Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?