hirdetés

Keressük Magyarország legjobb rendezvény catering cégét!

Közeledik a Sirha Budapest 2018 kedvezményes jelentkezési határideje. Idén először egy nemzetközi rendezvénygasztronómiai bajnokság elődöntőjét is megtartják a kiállításon.

hirdetés

A Sirha Budapest 2018 Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás 2018. február 7-9. között várja az élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda, vendéglátó- és csomagolóipari, valamint gasztronómiai szakembereit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Közeledik a kiállítás utolsó kedvezményes jelentkezési határideje. Aki 2017. október 15-ig nyújtja be jelentkezési lapját a kiállításra, akár 14% kedvezményt is kaphat a bérelt kiállítási terület díjából. A szakkiállításra már közel 100 cég jelezte részvételi szándékát mintegy 6.000 négyzetméternyi területen. A jelentkezési anyagok a www.sirha-budapest.com/jelentkezes oldalon találhatók.

A kiállítás számos programnak nyújt helyszínt a három nap alatt, melyek közül az egyik a hazánkban először megrendezésre kerülő International Catering Cup hazai döntője. Ennek a versenyfelhívása alább található:

MAGYAR RENDEZVÉNYGASZTRONÓMIAI BAJNOKSÁG 2018

INTERNATIONAL CATERING CUP - HUNGARY SELECTION 2018

Keressük Magyarország legjobb rendezvény catering cégét!

A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége szervezésében 2018. február 6-7-én a Sirha Budapest kiállítás ideje alatt kerül megrendezésre az első Magyar Rendezvénygasztronómiai Bajnokság, melynek nyertes cége a 2019-es International Catering Cup nemzetközi döntőn fogja képviselni hazánkat 11 másik országgal együtt. Jövőre első alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a nemzeti verseny, mellyel célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a hazai rendezvénygasztronómiai cégeknek tudásuk bemutatására, és ezáltal a magyar rendezvénygasztronómia nemzetközi porondon való bemutatkozására.

Az International Catering Cup nemzetközi bajnokság több éves múltra tekint vissza, melybe most csatlakozik be először Magyarország. A magyar döntőre 6 cég kvalifikálja magát, a versenyen pedig egy igazi rendezvény gasztronómiai előkészületeit, majd tálalását kell prezentálniuk, csakúgy, mint a való életben.

A versenyszabályzat, a regisztrációs lap, illetve a formaruhával kapcsolatos anyagok a http://www.maresz.hu/cateringcup oldalról tölthetők le. Jelentkezési határidő: 2017. október 6. A személyes prezentációkra és a versenyző cégek kiválasztására 2017. október 16-20. között kerül sor. Várjuk jelentkezéseiket Csima-Nedvig Beatrix projektmenedzsernél a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai