hirdetés

Kicsit olasz, kicsit amerikai, de a miénk

Saját nemzetközi franchise-hálózatot indított útjára az amerikai The Fusion Group magyar leányvállalata, amely 32 Burger King éttermet, valamint az Anna kávézókat működteti Magyarországon.

hirdetés

A hálózat első étterme az Oktogonnál található Bellozzo, amelyet a keddi nyitás előtti este bemutattak a sajtó képviselőinek. Ahol Tuzson Bence, a Miniszterelnökség kormányzati kommunikációért felelős államtitkára is megjelent, sőt beszédet is tartott. Ebben többek közt kifejtette, ez a vállalkozás olyan embereknek ad munkát, akik másképpen nehezen tudnának elhelyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen megváltozott munkaképességűek, kisgyermekes anyák, diákok. A most nyíló gyorsétteremben amúgy főként diákok és fiatalok dolgoznak, megváltozott munkaképességűek nem. Azonban az új vendéglátóhely mellett ott az amerikai-magyar üzemeltető  egyik Burger-egysége, ahol valóban foglalkoztatnak megváltozott munkaképességű dolgozókat.

A Bellozzo két éves fejlesztéssel jött létre, friss olasz gyorsételeket kínál, mondta Dara Zsolt, a létrehozó The Fusion Group magyar leányvállalatának a vezérigazgató-helyettese. Cégük különben eddig 6 milliárd forint beruházást hajtott végre Magyarországon, és 900 főt alkalmaznak.

A kínált fogások nem a fine dining körébe tartoznak - viszont nem is annak hirdetik, hanem egy jó ár-érték arányt képviselő olasz tésztafélék, saláták, desszertek gyorséttermének. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: a mostantól minden nap kora reggeltől késő éjszakáig nyitva tartó új vendéglátóegység hamar sikertörténet lesz a budapestiek körében.


Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai