hirdetés

Könyvvel rukkolt elő a Magyar Bocuse d’Or Akadémia

Címéből nem nehéz kitalálni, hogy célja: két alapanyagot népszerűsítésen a honi gasztronómiában.

hirdetés

A Halak és Vadak létrejöttének mi más lehetne az apropója, mint a Budapesten az év második felében megrendezendő Egy a természettel című Vadászati Világkiállítás. A kötetben Magyarország néhány kiváló séfje mutatja be a legnépszerűbb magyar vadakat, és természetesen receptekkel is szolgál mind a fine dining világa, mind a bisztrók, mind a lelkes amatőrök számára. A kiadvány a tavasz második felében lesz elérhető - írja közösségi oldalán a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Gondolt már arra, hogy idén - főleg előszezon idején - a már beoltott nyugdíjas korosztály mentheti meg éttermében/szálláshelyén az újranyitás kezdeti időszakát?

Kiadónk társoldalai