hirdetés
hirdetés

Marokkói járat indulhat Ferihegyről?

A válság ellenére is bővíti hálózatát a Marokkói Királyi Légitársaság, a tervek között budapesti, prágai, bukaresti járaindítás is szerepel. 

hirdetés

Heti három új londoni járat Casablancából jövő márciustól, áprilisban új összeköttetés Koppenhágával és Stockholmmal. Tervek a zürichi, hamburgi, budapesti, prágai, bukaresti járatok beindítására. Terjeszkedési szándék Afrikában, Latin-Amerikában és Ázsiában. A marokkói légitársaság 2013-ban is komoly bővítést tervez - értesült az afriport.hu

A fejlesztések kettős célt szolgálnak. A cég vezérigazgatója, Abderrafia Zoutei elmondta, hogy egyfelől erősíteni kívánják a kapcsolatokat az adott országokban élő marokkói közösség tagjaival, másfelől a Marokkóba irányuló turizmus fellendülését várják a hálózat bővítésétől. A Marokkói Királyi Légitársaság 2011-ben Moszkvát, Berlint és Valenciát vette fel az új úti célok közé, és 2012-ben is folytatta a terjeszkedést.

A lap azt is megjegyzi, hogy a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács, a marokkói magyar nagykövetség, valamint a magyar tiszteletbeli konzulok lobbiznak azért, hogy a RAM vizsgálja meg a közvetlen budapesti járat indításának lehetőségét. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai