hirdetés

Megnyílt a Hilton Garden Inn Budapest City Centre

A Hilton Garden Inn 2019. június 18-án megnyitotta első szállodáját Magyarországon Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven. A  214 szobás új hotel mindössze néhány lépésre fekszik az Operaháztól és a Szent István Bazilikától, ideális helyszín a város legnevezetesebb pontjait felfedezni kívánó utazóknak.

hirdetés

„A Hilton Garden Inn Budapest City Centre megnyitásával egy újabb piacra lép be a hotellánc, melynek idei évét a gyors globális terjeszkedés határozza meg.” - mondta John Greenleaf, a Hilton Garden Inn globális vezetője.

 

A vendégek kérésükre igény szerint elkészített reggelivel kezdhetik napjukat a Garden 79 Restaurant & Bar-ban. Egy hosszú, városnézéssel töltött nap után pedig lazíthatnak a szálloda bárjában, amely helyi termelők termékeiből készült magyar ételeket, köztük a séf specialitását, a harcsapaprikást, valamint helyben készült koktélokat és helyi kézműves söröket is kínál.  A szállóvendégek teljes kényelme érdekében ingyenes Wi-Fi, 24 órás business center, modern fitnesz központ áll rendelkezésre, valamint egy 24 órás, folyamatos nyitva tartású bolt, ahol egészséges és friss ételeket vásárolhatnak, illetve különlegességeket is ajánló önkiszolgáló kávézó található

A frissen nyílt hotelben három modern - természetes fénnyel megvilágított - rendezvényteremmel rendelkezik, melyek közül a legnagyobb 100 fő befogadására képes. A hotel különleges külső helyszínei közül a tetőterasz lehetőséget nyújt a vendégek számára, hogy a város látképében gyönyörködhessenek.

 
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai