hirdetés

MTÜ: minden pályázónak jut pénz a Kisfaludy-programban

A Kisfaludy-programban minden pályázónak jut pénz, aki időben és hibátlanul beadja a szükséges dokumentumokat, mondta Guller Zoltán vezérigazgató.

hirdetés

A vidéki Magyarország 8 szoba alatti szálláshelyeinek szól a pályázat. Mintegy 28 ezer potenciális pályázó kaphat szobánként egymillió forintos vissza nem térítendő, önerő nélküli támogatást.

A pénzt még ezen a nyáron folyósítják és még idén fel kell használni, mondta el a vezérigazgató. A támogatást elsősorban felújításra, korszerűsítésre, eszközbeszerzésre lehet használni, gyakorlatilag mindenre, ami nem forgóeszköz.

"A minőségi fejlesztés mindannyiunk érdeke, eddig több mint 11 ezer pályázatot fogadtak be összesen 33 milliárd forint értékben", tette hozzá.

Július közepéig lehet pályázni, mondta,  tehát még van idő, nem kell kapkodni. Fontos viszont, hogy hibátlan legyen a pályázat, mert hiánypótlásra nincs lehetőség.

A pályázat 60 milliárd forintos keretösszegére július 15-éig jelentkezhetnek a legfeljebb nyolc szobát üzemeltető vidéki vállalkozások. A pályázat elektronikus benyújtása után postán kell elküldeni a kinyomtatott aláírt dokumentumot, az ingatlan tulajdoni lapját, és a működési engedély másolatát.

A pályázók itt kaphatnak további segítséget a sikeres pályázáshoz.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai