hirdetés
hirdetés

Regisztráljon a XVII. Országos TDM konferenciára!

Május 11-12-én Nagyatádon rendezik meg a XVII. Országos TDM konferenciát.

hirdetés

A Magyar TDM Szövetség és a Nagyatád-Rinyamente Turisztikai Egyesület szervezésében megvalósuló tavaszi rendezvény formabontónak számít az elmúlt évek országos TDM konferenciáinak sorát tekintve. 

Ezúttal kevesebb külsős előadó került meghívásra, ahogy kevesebb plenáris ülés és szakmai szervezetek közötti kerekasztal-beszélgetés szerepel a napirendi pontok között. A Magyar TDM Szövetség vezetőségének nem titkolt célja a TDM szervezetek hálózatának és az információáramlásnak az erősítése, egy valódi, minden térségre kiterjedő helyzetkép részletezése, valamint az idei évi tervek és teendők megvitatása.

A konferencia középpontjában tehát a hazai TDM rendszer jövőképe áll, valamint azok a szükséges lépések és tevékenységek, melyek egy stabil, TDM pályázati források nélküli, biztos működést tudnak garantálni. Mindezek érdekében, május 11-én, előadásainkban szeretnénk bemutatni a jelenlegi szervezeti helyzetképet - átfogóan is kiértékelve, valamint az egyes térségekben bekövetkezett változásokat is részletezve, a külső kommunikáció fontosságát – külön kitérve a szervezetek megjelenésére a szaksajtóban, a humán erőforrás fejlesztésének szükségességét, valamint helyet kap a szervezetek hatékonyságának növelése is és a TDM rendszer jövőképe egy közös fórum alkalmával.

A pénteki nap (május 12.) TDM AGORA-jában hatásos technikákról és praktikákról hallhatnak a jelenlévők a bevétel növelése érdekében, bemutatásra kerül az összes olyan hazai és nemzetközi pályázat, melyen a szervezetek részt vehetnek és támogatást nyerhetnek, valamint a minőségmenedzsment bevezetése is a témák között szerepel.

A rendezvény 0. napján kerül sor a Magyar TDM Szövetség Közgyűlésére, melyet egy Csapatépítő program követ majd. A fakultatív lehetőségek ezúttal is sokszínűek: kipróbálhatóak tradícionális harci játékok, megtekinthetőek a Turisztikai központ kiállításai és a Szoborpark, valamint az érdeklődők utazhatnak erdei kisvasúton is, kóstolhatnak borokat a Zsirai pince jóvoltából és mártózhatnak a helyi gyógyfürdőben.

A XVII. Országos TDM konferenciára való jelentkezés online módon, 2017. május 03. 12.00-tól érhető el. Bővebb információ és a regisztrációs oldal linkje a www.tdmszovetseg.eu oldalon található meg majd, vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen kérhető, Horváth Viktória titkártól. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai