hirdetés
hirdetés

Sikeres évet zárt a Personal Tours

Kiemelkedően sikeres évük volt a tavalyi - állapították meg a Personal Tours február 2-án, pénteken megtartott 2018-as nyári árualapjának bemutatóján. Az idei évük is jól indult, hiszen az előfoglalási akciójukban a tavalyi hasonló időszak számait már most meghaladták.

hirdetés

Tóth Dóra irodavezető felsorolta az újdonságokat, a katalógusban is szerepelnek már azok a szállodák, amelyekkel szerződést kötöttek és amelyek várják a nyaralókat. Az iroda fő desztinációja Görögország, de online felületükön jóval több ajánlat foglalható. Idei újdonság, hogy bekerült a katalógusba spanyolországi ajánlat is, ahová menterendszeri járatokkal lehet utazni, Dubajba pedig magyar asszisztencia várja a vendégeket. Nem maradt ki horvátországi és olaszországi kínálatuk sem.

A Bajai Ágnes és Gonda Péterné által 23 éve megalakított Personal Tours, a görög szigetek közül Korfut, Krétát, Rodoszt, Zakynthost, Karpathost és Kefaloniát programozza, Korfuval kapcsolatban elhangzott, hogy idén nem lesz debreceni indulással foglalható utazás, de ide és Zakynthosba kínálják a legolcsóbb üdüléseket. Idei újdonságuk Athén és Costa Brava.

A szállásokról szólva elhangzott, hogy a görög szállásoknál apartmanok, három- és négycsillagos hotelek szerepelnek, ellátás nélkül, félpanzióval vagy all inclusive ellátással. Rodoszt a fiatalabbaknak, pedig a görög hagyományokra kíváncsiaknak ajánlják.

Újdonság, hogy Athénban - ahová már három menetrend szerinti járattal juthatnak el -, itthon előre lehet helyet foglalni a fakultatív programokra, angol nyelvű az idegenvezetéssel, de lehet magyar asszisztenciát is kérni. Ugyancsak Athénba kínálnak tavasztól őszig 3-4-5 napos városlátogatásokat fakultatív kirándulásokkal.

Az irodavezető elmondta, hogy a jutalékos rendszer nem változott, az irodánál a jutalék mértéke akciós utaknál 10, más esetekben 15%, de 1%-os pluszjutalékkal díjazzák az online foglalásokat.

A görög szárazföldön Sarti és Paralia szerepel a kínálatban, ezek az üdülőhelyek, akárcsak a horvát és olasz ajánlatok, autóval, egyénileg vagy autóbusszal érhetők el.

A Personal Tours két irodájában várja a nyaralni vágyókat, országszerte 500 partnerük közvetítésével is foglalhatják útjaikat, honlapjukat állandóan frissítik a kedvezményekkel és az akciós árakkal.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai