Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo

Ha a korlátozások engedik, április végén nyit a Monyo Land a X. kerületben átlag heti két koncerttel.

Még az első hullám után, 2020 nyarán beszélgetett testvérlapunk, a Kreatív a Monyo csapatával arról, hogyan vészelte át a kocsmák bezárását, a bezárkózást a kisüzemi sörfőzde, és már akkor szóba került, hogy 2021 a költözésről szól majd a cég számára.

Most kiderült, hogy az új főzde egyben szabadtéri szórakozóhelyként lép be a budapesti éjszakai életbe, Monyo Land néven, a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében. Veres Péter, a Monyo Land rendezvényszervezője, és Németh Antal, társtulajdonos online sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik be a koncerthelyszínt, ahova maximum 1500 főt engednek majd be.

Ha a járványhelyzet engedi, heti két koncerttel terveznek hétvégenként, a fellépők között pedig már biztosan ott lesz a Bëlga, a Carson Coma, a Péterfy Bori & Love Band, a Ricsárdgír vagy a Lóci játszik. A helyszínre buszos különjárat is indul, de tömegközlekedéssel a Kökitől is rövid buszút vezet a főzdéhez. A kerékpárral érkezőknek nagy befogadóképességű tárolót is kialakítanak.

{youtube|id=9t_UA8HazcE|width=580}

Az új helyszín nem csak esti koncerthelyszín lesz, hiszen a Monyo taproomot is nyit 32 csappal az új helyszínen, és lesznek szervezett főzdelátogatások, illetve bérelhető termek is cégek, rendezvények számára. Újdonságként péküzemet is nyit a Monyo a helyszínen.

A Monyo Land megnyitását videós reklámkampány előzi majd meg februártól kezdődően, ebben a márka nagykövete lesz Sena, Papp Szabi és Szirmai Gergő is.

Bár a helyszín maximális befogadóképessége 1500 fő, amennyiben az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a MONYO Land ez esetben is megnyitja kapuit, az aktuális szabályokat betartva.

 

Forrás: Kreatív Online


Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.