hirdetés

Szállodai marketingesek: ismét együtt!

Két év kényszerű kihagyás után végre ismét együtt a Marketing Belső Kör (MBK) gyakran változó, mégis sok ponton állandó csapata. Ezúttal a Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéházában találkoztunk.

hirdetés

Tizennyolcan gyűltünk össze, hogy finom kávé és süteményköltemények mellett megtudhassuk egymásról, ki hogyan vészelte át a covid hosszúra nyúlt időszakát, ki hova került, éppen most mit csinál vagy milyen kihívások előtt áll. 

Nagyon csajos a szállodai marketinges szakma, ahogy azt többen is megjegyezték
Nagyon csajos a szállodai marketinges szakma, ahogy azt többen is megjegyezték
 

Van, aki szállodanyitással, mások újranyitással vagy felújításokkal bajlódtak, több helyütt születtek "covid-babák", sokan home office-ból dolgozták végig a covid nagyrészét, azonban abban egyetértettek a jelenlévők, hogy most viszont már mindenki a fedélzeten: azaz a szállodai ágazatban nem vált elfogadottá a HO-rend, mert "ott kell lenni", ahogy hallják nap mint nap a meetingeken.

Ahogy az várható volt, sok budapesti házban küzdenek munkaerőhiánnyal, többen is mondták, hogy nem sikerült mindenkit megtartani a lezárások ideje alatt. Volt, akit elküldtek, volt, aki magától lett pályaelhagyó - és nem is tér vissza a területre, pedig most már lehetne.

A vendégkörökről is szó esett, ennek kapcsán kiderült, sok házban - főleg a kisebb kapacitásuak esetén - egyre magasabb a foglaltság, meglepő módon sok az ukrán vendég is köztük, de hogy mit hoz majd a rohamosan közeledő nyár - az még a jövő zenéje.  

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk